Kalo te informacioni i produktit
1 e 5

Field Marshal

Field Marshall - Bombë me lule

Field Marshall - Bombë me lule

Çmimi i rregullt £110.00 GBP
Çmimi i rregullt £115.00 GBP Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve £110.00 GBP
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.

SKU:111370

Additive Maximiser Bomb Flower promovon formimin e jashtëzakonshëm të luleve në fazat e fundit të periudhës së lulëzimit. Rrit densitetin e produktit të përfunduar dhe mund të përdoret së bashku me përforcuesit PK për të rritur peshën përfundimtare deri në 70%! Flower Bomb konsiderohet si një nga përmirësuesit më të fuqishëm të luleve me bazë PGR në treg. Është efektiv në të gjitha llojet e sistemeve të rritjes dhe me të gjitha llojet e mjediseve të rritjes, dhe madje mund të përdoret për të kontrolluar lartësinë në varietetet me lule më të gjata ose më të gjata.

  • Nxit formimin e tepërt të luleve
  • Mund të përdoret së bashku me përforcuesit PK për të rritur peshën deri në 70%
  • Plotëson të gjitha regjimet e lëndëve ushqyese dhe markat e lëndëve ushqyese
  • Punon në të gjitha llojet e mediave dhe në të gjitha sistemet hidroponike
  • Mund të përdoret për të kontrolluar lartësinë në varietetet me lule më të larta ose më të gjata
  • Shumë e përqendruar - pak shkon shumë me vetëm 1-2 ml për litër
  • Përdoret në hortikulturën komerciale dhe miratuar për përdorim në kulturat ushqimore

Bimët me lule të shkurtra (p.sh. 7 – 9 javë) shtojnë Flower Bomb në solucionin ushqyes me 1 ml/L

Mos i kaloni 3ml/L Për bimët me lule të gjata (p.sh. 12-14 javë) shtoni Flower Bomb në solucionin ushqyes me 2ml/L.

Mos i kaloni 4 ml/L

Shikoni detajet e plota