Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Vitalink

Vitalink - Coir Max: (A&B set)

Vitalink - Coir Max: (A&B set)

Çmimi i rregullt £44.95 GBP
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve £44.95 GBP
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.

SKU:11106629

Ushqyes me dy pjesë për rritje të fuqishme në Coco Coir


  • Lëndët ushqyese profesionale të bimëve të zhvilluara posaçërisht për rritje të fuqishme dhe rendimente optimale kur rriteni në kokos
  • Formulim 2-pjesësh shumë i koncentruar
  • Raporti optimal NPK për fazat e jashtëzakonshme të rritjes, lulëzimit dhe frutave
  • Disponueshmëri e jashtëzakonshme e hekurit në një gamë të gjerë pH
VitaLink Coco MAX është një formulim A dhe B shumë i koncentruar, i bërë me porosi për të marrë rezultatet më të mira të mundshme kur rritet në kokosë kokosh. Ky lëndë ushqyese 2-pjesëshe përmban një përzierje të ekuilibruar makro dhe mikroelementesh dhe është ideale për t'u përdorur në të dy fazat e rritjes dhe lulëzimit. Acidi Fulvik dhe mikronutrientët e keluar përmirësojnë marrjen e tretësirës ushqyese nga bimët, duke rezultuar në fotosintezë më të mirë dhe kështu rritje dhe lulëzim më të fuqishëm. Hekuri është i keluar me EDDHA, duke e bërë atë të disponueshëm në një gamë të gjerë pH, kështu që bimët tuaja nuk do të vdesin kurrë nga uria për këtë element - edhe në periudhat me kërkesë të lartë. Hekuri është i nevojshëm për prodhimin e klorofilit, i cili është thelbësor për fotosintezën.

Me rezultate të dëshmuara në provat e rritjes me VitaLink 100% Coir, VitaLink Coco MAX mund të përdoret për shumë aplikime, duke përfshirë ujitje me dorë, ushqim me gravitet, përmbytje dhe kullim dhe sisteme pikash. Zgjidhja e përzier e lëndëve ushqyese është shumë e qëndrueshme.

Udhëzimet e përdorimit:

Gjithmonë kontrolloni cilësinë e ujit në zonën tuaj dhe sigurohuni që po përdorni variantin e duhur - qoftë ujë i fortë ose ujë i butë. Në zonat me ujë shumë të butë, ne rekomandojmë një suplement VitaLink CalMag gjysmë fuqie (0,5 ml/L) gjatë fazës së rritjes.

Përdorni gjithmonë sasi të barabarta të A dhe B për të përgatitur tretësirën tuaj ushqyese. Nëse është e nevojshme, rregulloni pH. Gama e rekomanduar e pH: 5,8-6,5. Shkundni mirë para përdorimit.

Përdorni në 1-2 ml/L të secilës prej tretësirave A dhe B për fidanët dhe bimët e reja. Filloni të rrisni shkallën e dozës sapo të shihni se fidanët ose bimët tuaja janë vendosur dhe po rriten në mënyrë aktive. Përdorni në 3-4 ml/L të secilës prej tretësirave A dhe B për bimët e pjekura.

Ne ju rekomandojmë që të mbani gjithmonë të paktën normën minimale të rekomanduar të dozës për fazën e zhvillimit të bimëve tuaja. Ushqimi bazë është baza e rritjes së shëndetshme të bimëve. Përdorimi i aditivëve të zgjedhur me kujdes mund ta maksimizojë këtë potencial, por nuk mund ta zëvendësojë kurrë atë.

Në dispozicion në shishe 1 L, 5 L dhe 10 L.

Gama e ushqyesve të VitaLink nuk ndikon negativisht në shijen e bimëve, perimeve, sallatës, frutave dhe bimëve të tjera të rritura për konsum.

Përmirësoni rritjen e bimëve tuaja duke përdorur aditivët VitaLink së bashku me lëndët ushqyese Coco MAX A dhe B.
Shikoni detajet e plota