Kalo te informacioni i produktit
1 e 2

Rapid Air Movement

RAM - ALUDUCT (Trajtim me zhurmë të ulët)

RAM - ALUDUCT (Trajtim me zhurmë të ulët)

Çmimi i rregullt £10.00 GBP
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve £10.00 GBP
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.

SKU:08-360-005

RAM ALUDUCT Kanalizimi me zhurmë të ulët

Ky kanal fleksibël është një kanal tre-shtresor i përforcuar me shumë shtresa të laminuara prej alumini dhe polester me një spirale teli çeliku me elasticitet të lartë të mbyllur. Kjo do të thotë se mban formën e tij shumë mirë duke ofruar më pak tërheqje se produktet konkurruese, pra më pak zhurmë kur përdoret dhe më pak rënie presioni.
Është i paketuar individualisht në gjatësi 5m ose 10m.
Gjithashtu është testuar për rezistencë ndaj zjarrit dhe në rast zjarri nuk lëshohen gazra toksikë.

Shikoni detajet e plota