Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Maxibright

Maxibright - Maxiswitch Pro - Solo Timer

Maxibright - Maxiswitch Pro - Solo Timer

Çmimi i rregullt £9.98 GBP
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve £9.98 GBP
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.

SKU:111144784

ÇFARË ËSHTË KOHËMATËSI I MAXISWITCH PRO SOLO?

Maxibright Pro Solo Timer është i përsosur për të automatizuar orarin tuaj të dritës për një ndriçim të vetëm.


SI FUNKSIONON KOHËMATËSI SOLO MAXISWITCH PRO?

Maxiswitch Pro Solo Timer futet direkt në një prizë të përshtatshme 240V në Mbretërinë e Bashkuar, 3-pin. Ju do ta lidhni njësinë që dëshironi të matni në prizën femërore me 3 kunja, e vendosur në faqen e faqes së Pro Solo Timers (nën kapakun) dhe do të vendosni oraret e ndezjes/fikjes. Më pas ju lejoni Maxiswitch Pro Solo Timer të kontrollojë kur pajisja juaj ndizet dhe fiket.


ORARET E AUTOMATIVE ON/FIKJE

Shumë lloje vjetore kërkojnë një ndryshim në gjatësinë e ditës për të vendosur lule për fruta të mëvonshme; në përgjithësi, shumica e bimëve njëvjeçare kërkojnë dritë ndërmjet 16 - 24 orë në ditë për rritjen vegjetative dhe 12 orë në ditë për të lulëzuar. Me këtë kohëmatës të rëndë, mund të caktoni me saktësi se sa kohë janë ndezur dritat në një periudhë 24 orësh.


Kjo njësi është në prizë dhe luaj. Kjo do të thotë se është vërtet e lehtë për t'u përdorur. Lidheni atë në prizë, vendosni gjilpërat në bord dhe ju jeni larg, menjëherë nga kutia.


SI TË PËRDORË TIMERIN MAXISWITCH PRO SOLO?

Për të vendosur kohën e ndezjes/fikjes, do të shtypni një sërë gjilpërash në faqen e kohëmatësit. Çdo tape përfaqëson 15 minuta. Rrëshqitni ato për të qenë 'ndezur' ose brenda për të qenë 'off'.


Kohëmatësi Pro Solo është i fuqishëm me 96 opsione të përzgjedhshme.


PËR ÇFARË MUND TË PËRDORË KOHËMATËSIN SOLO MAXISWITCH PRO?

Mund të përdorni kohëmatësin Maxiswitch Pro Solo për dritat deri në 600 W, si dhe të gjitha pajisjet shtesë të dhomës tuaj të rritjes, duke përfshirë ventilatorët e qarkullimit të ajrit, pompat e lëndëve ushqyese, gurët e ajrit etj.


Përdorni kohëmatësin Pro Solo në pajisje ndriçimi të vetme, deri në 600 W (ose fuqi më të ulëta). Fuqia fillestare e kërkuar për ndriçimin HID mund të jetë jashtëzakonisht e lartë.

Shikoni detajet e plota