Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Lumii

LuMii Zi - Ballast Elektronik 600W

LuMii Zi - Ballast Elektronik 600W

Çmimi i rregullt £65.00 GBP
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve £65.00 GBP
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.

SKU:03-105-150

Ky çakëll elektronik 600 W furnizohet si një çakëll i pavarur me një plumb fluturues IEC, kështu që ju mund të shtoni çdo reflektor të pajisur me një prizë IEC për të filluar rritjen.

Çakëlli përmban funksione të zbehta dhe të rritjes, duke pasur aftësinë për të kontrolluar daljen e dritës nga llamba. Ekzistojnë dy opsione të zvogëlueshme (250w dhe 400w) dhe një opsion përforcues 'super-lumens' (600w+Boost) që është mesatarisht një rritje shtesë prej 10% në prodhim.

Për rezultate më të mira, përdorni gjithmonë llambën e duhur për cilësimin e fuqisë.

Ky çakëll është i përshtatshëm për t'u përdorur për të drejtuar pajisjen LED 720W .

Ky çakëll është i garantuar për 12 muaj nga data e prodhimit me kusht që njësia të kthehet në vendin e blerjes dhe me kusht që njësia të mos modifikohet në asnjë mënyrë.
Shikoni detajet e plota