Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Intense Nutrients

Ushqyese intensive - granula OG

Ushqyese intensive - granula OG

Çmimi i rregullt £16.95 GBP
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve £16.95 GBP
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.

SKU:IN-GRN350

FORMULAUAR PËR BIMË TË RRITURA NË SUBSTRATE TË PËRZIER

. Stimulimi dhe nxitja e rritjes së rrënjëve
. Ushqimi i përmirësuar i bimëve (veçanërisht në kushte të pafavorshme)
. Fiksimi i azotit
. Përmirësimi i rezistencës ndaj sëmundjeve
. Rezistencë e shtuar ndaj stresit (stresi mjedisor dhe toksik).
. Rritja e mikrobeve
. Përmirësimi i cilësisë dhe strukturës së tokës

Analiza e garantuar:

Kërpudhat mikorizale: Kërpudhat e dobishme që jetojnë në partneritet me rrënjët e bimëve, duke siguruar ushqim dhe mbrojtje.

Kërpudhat me jetë të lirë: Kërpudhat natyrale që ndihmojnë në mbrojtjen kundër patogjenëve dhe stresit dhe degradojnë lëndën organike. Bakteret e dobishme: Mbi 20 lloje dhe shtame të dobishme që ndihmojnë bimën të mbledhë lëndë ushqyese minerale dhe të ndërtojë një tokë të shëndetshme.

Humates Ekstrakte të lëndës organike që i bëjnë lëndët ushqyese të disponueshme biologjikisht. Humatet janë gjithashtu stimulues të fuqishëm të rritjes së rrënjëve.

Saponina: Ekstrakt bimor natyral që nxit aktivitetin biologjik, veçanërisht në tokat me përmbajtje të ulët organike, ku ato stimulojnë zhvillimin e rrënjëve dhe nxisin popullatën mikrobike të tokës. Lënda e parë mikrobike: Amino acide të balancuara dhe karbohidrate komplekse që mbështesin rritjen e mikrobeve të dobishme gjatë krijimit të bimëve.

Shikoni detajet e plota