Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Intense Nutrients

Ushqyese intensive - Go+

Ushqyese intensive - Go+

Çmimi i rregullt £14.95 GBP
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve £14.95 GBP
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.

SKU:IN-GO+1

FORMULAUAR PËR BIMË TË RRITURA NË SUBSTRATE TË PËRZIER
INTENSE NUTRIENTS GO+ mbron nga dëmtuesit dhe sëmundjet, ndërkohë që përshpejton rritjen e bimëve, shkurton ndërnyjet dhe përgatit bimët për lulëzim.

Përfitimi kryesor i një sprej me gjethe është se ai mund t'u sigurojë bimëve një burim të shpejtë dhe efikas të lëndëve ushqyese dhe përbërësve të tjerë që janë të nevojshëm për rritje dhe zhvillim të shëndetshëm. Për shkak se lëndët ushqyese absorbohen drejtpërdrejt përmes gjetheve, ato mund të anashkalojnë sistemin rrënjor dhe të transportohen shpejt në pjesë të tjera të bimës, ku mund të përdoren për rritje dhe funksione të tjera thelbësore.

Spërkatjet me gjethe mund të përdoren për të trajtuar një sërë çështjesh në bimët hidroponike, duke përfshirë mangësitë e lëndëve ushqyese, infektimet nga dëmtuesit dhe sëmundjet. Ato mund të përdoren gjithashtu për të nxitur rritjen dhe zhvillimin e shëndetshëm, veçanërisht gjatë periudhave të stresit ose kur bimët po përjetojnë rritje të shpejtë.

Spërkatjet me gjethe zakonisht aplikohen duke përdorur një shishe spërkatës ose pajisje të tjera të ngjashme dhe spërkaten drejtpërdrejt në gjethet e bimëve. Ato mund të përdoren në kombinim me lëndë ushqyese dhe suplemente të tjera hidroponike, dhe shpesh aplikohen në lidhje me praktikat e tjera të kujdesit të bimëve, si krasitja dhe shkurtimi.

Shikoni detajet e plota