Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Essentials Lab

Essentials PLUS - FULVIC

Essentials PLUS - FULVIC

Çmimi i rregullt £64.95 GBP
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve £64.95 GBP
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.

SKU:06-265-215

Essentials PLUS FULVIC është një suplement për rritjen e bimëve që përmban acide fulvic që rrjedhin nga lënda organike në tokë. I përdorur gjatë gjithë ciklit jetësor të një bime, rrit marrjen dhe transportin e lëndëve ushqyese, duke maksimizuar efektet e lëndëve ushqyese dhe aditivëve të tjerë në bimët tuaja. I aplikuar si spërkatës me gjethe, FULVIC rrit përshkueshmërinë e membranave të bimëve dhe në këtë mënyrë rrit marrjen e oksigjenit dhe shpejtësinë e fotosintezës dhe përmirëson transportin e lëndëve ushqyese. Shtuar në tretësirën ushqyese Fulvic vepron si një agjent kelues, duke reduktuar reshjet e lëndëve ushqyese të vlefshme dhe duke rritur disponueshmërinë e këtyre lëndëve ushqyese për bimët tuaja.  

Pikat kryesore të shitjes: 
  • Përmirëson marrjen e bimëve dhe transportin e lëndëve ushqyese 
  • Lëndojnë rrënjosjen, rritjen dhe lulëzimin 
  • Rrit marrjen e oksigjenit nga bimët dhe shkallën e fotosintezës 
 
 
Specifikimet teknike: 
  • Përmban <25% acide Fulvic  
  • PH 3,0-5,0  
  • Vëllimi: 1L  
  • Shkalla e aplikimit:  
  • Aplikimi me gjethe: 10 ml/L si trajtim javor  
  • Aplikimi në zonën rrënjë: 2 ml/L, përdoret së bashku me lëndën ushqyese kryesore 
 
Pyetjet e shpeshta: 
Pyetje: A duhet të rregulloj tretësirën time ushqyese kur përdor Essentials PLUS FULVIC?  
Përgjigje: Nëse shtoni FULVIC në tretësirën tuaj ushqyese, duhet të kontrolloni nivelin e pH, i cili në mënyrë ideale duhet të jetë brenda 5,8 - 6,5.  
Shikoni detajet e plota