Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Canna

Canna - PK 13/14

Canna - PK 13/14

Çmimi i rregullt £13.58 GBP
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve £13.58 GBP
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.

SKU:84362

Nëse dëshironi frutat dhe lulet më të mëdha, CANNA PK 13/14 është produkti i duhur për ju. CANNA PK 13/14 është një përzierje e mineraleve ushqyese të cilësisë së lartë që stimulojnë lulëzimin. Është i lehtë për t'u përdorur dhe siguron rendiment të lartë. PK 13/14 është i përshtatshëm për çdo mjedis në rritje. Për më tepër, duhet të aplikohet vetëm një javë në rezervuarin e lëndëve ushqyese. Nëse e bëni këtë në momentin e duhur, do të merrni rezultate mahnitëse!

Elementë të pastër për të stimuluar lulëzimin

CANNA PK 13/14 është një përzierje e cilësisë së lartë të fosforit dhe kaliumit që shtohet gjatë fazës së lulëzimit. Të dy elementët luajnë një rol të madh gjatë fazës gjeneruese të bimëve. Falë një procesi të veçantë prodhimi, CANNA ka arritur të kombinojë fosforin e pastër dhe kaliumin në përqendrime shumë të larta. Kjo e bën PK 13/14 në dispozicion të uzinës shpejt dhe drejtpërdrejt.

Fosfori (P) është një element makroushqyes për çdo bimë. Ajo luan një rol kyç në metabolizmin dhe transferimin e energjisë. Në fazën e lulëzimit, nevojitet fosfor shtesë. Fosfori ndër të tjera forcon formimin e qelizave në lule.

Kaliumi (K) është gjithashtu një element makroushqyes. Gjendet në të gjithë bimën dhe është i nevojshëm për shumë aktivitete të saj. Është thelbësor për transportin e ujit dhe ushqimin (enë sitë) dhe është përgjegjës për cilësinë dhe ngurtësinë e bimës. Përveç kësaj, ai kontrollon procese të tjera të panumërta siç është prodhimi i sheqerit. Kaliumi siguron që bima të prodhojë mjaft sheqerna gjatë lulëzimit, të cilat janë thelbësore për zhvillimin e luleve.

Kombinim perfekt me CANNABOOST

Vjen një moment gjatë zhvillimit të bimës kur nevoja për fosfor dhe kalium rritet shumë. Nëse CANNA PK 13/14 jepet në këtë moment ju do të plotësoni nevojat e rritura të bimës së lulëzuar dhe frutat do të arrijnë zhvillimin maksimal. CANNABOOST rrit metabolizmin dhe ka një efekt forcues në PK 13/14. Ky kombinim perfekt do të bëjë që bima të lulëzojë më bujarisht.

I përshtatshëm për çdo medium

PK 13/14 përdoret me çdo mjedis dhe për rrjedhojë përdoret për kultivim në tokë, në riqarkullues sistemet, kur kultivohet në koko dhe në rrënuar në mbeturina sistemeve. PK 13/14 është i përshtatshëm për t'u përdorur kur kultivohet brenda dhe jashtë.

Shikoni detajet e plota