Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Canna

Canna - Cannazym

Canna - Cannazym

Çmimi i rregullt £18.99 GBP
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve £18.99 GBP
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.

SKU:84562

CANNAZYM është një produkt enzimë me cilësi të lartë që përshpejton procesin e zbërthimit të materialit rrënjësor të vdekur dhe inkurajon mikroorganizmat e dobishëm. CANNAZYM gjithashtu ndihmon bimët të marrin lëndët ushqyese dhe rrit rezistencën ndaj sëmundjeve. Enzimat janë substanca që përshpejtojnë reaksionet në organizmat e gjallë. Për shembull, enzimat luajnë një rol jetik në tretjen tonë.

Enzimat në CANNAZYM kanë shumë përfitime:

  • CANNAZYM synon qimet mikroskopike të rrënjës, të gjetura në majat dhe ekstremitetet e një zone rrënjë. Sa herë që ujisni një bimë, ajo natyrshëm heq një numër prej tyre, të cilat CANNAZYM shpejt fillon të punojë.
  • Ata menjëherë fillojnë të kthejnë materialin rrënjësor të vdekur në minerale dhe sheqerna të disponueshme. Enzimat kryesore janë zgjedhur për të synuar dhe zhbllokuar me shpejtësi burimet e vlefshme të lëndëve ushqyese për bimën, në vendndodhjen e saktë fizike të zonës së rrënjës që ato nevojiten.
  • Shtohet një ekstrakt i një bime të shkretëtirës dhe vitamina, të cilat përmirësojnë marrjen e ujit dhe lëndëve ushqyese dhe ndihmon në stimulimin e mekanizmave mbrojtës natyrorë të bimëve.
  • Vitaminat lehtësisht të absorbueshme në CANNAZYM ndihmojnë bimën të stimulojë rritjen e rrënjëve të reja, duke rritur më tej shëndetin dhe vitalitetin e bimës suaj.
  • CANNAZYM parandalon bakteret dhe kërpudhat e dëmshme që shkaktojnë sëmundje. Materiali rrënjor i vdekur dhe i kalbur në një substrat siguron një pikënisje ideale për patogjenët e dëmshëm, duke rrezikuar prodhimin e shëndetshëm të rrënjëve dhe rritjen e bimëve. Duke zbërthyer shpejt çdo material rrënjësor të vdekur dhe të kalbur, rreziku i një sëmundjeje reduktohet ndjeshëm.
  • Duke hequr me shpejtësi rrënjët e vdekura dhe duke mbajtur të lirë hapësirën jetësore për xhepat e ajrit të pasur me oksigjen, CANNAZYM ndihmon në ruajtjen e kushteve optimale në nënshtresë, duke përmirësuar efikasitetin e baktereve të dobishme dhe duke rritur efikasitetin e përgjithshëm të rrënjës.


Shikoni detajet e plota