Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Canna

CANNA - Set Aqua Vega (A+B)

CANNA - Set Aqua Vega (A+B)

Çmimi i rregullt £44.99 GBP
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve £44.99 GBP
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.

SKU:84082

CANNA Aqua Vega është një lëndë ushqyese që funksionon shpejt për bimët që përmban të gjithë elementët thelbësorë për rritje optimale. Të faza e rritjes është e rëndësishme, sepse gjatë kësaj faze bimët shtrojnë bazën për një lulëzim dhe rendiment të bollshëm. Aqua Vega përdoret në sistemet e riqarkullimit, si p.sh NFT ose zbaticë dhe rrjedhje sistemeve.

Përparësitë e CANNA Aqua Vega

 • Aqua Vega është e lehtë për t'u përdorur dhe shpërndahet drejtpërdrejt. Ushqimi Aqua Vega përmban stabilizues të pH, kështu që nuk ka nevojë të rregulloni pH
 • Aqua Vega siguron një bimë të fortë me rritje vitale dhe zhvillim të tepruar të rrënjëve
 • Komponime azoti të absorbueshme drejtpërdrejt, hekur EDDHA me cilësi të lartë agjentët kelatues dhe elementët gjurmë garantojnë një fillim ideal për lulëzimin

Pse lëndët ushqyese A&B?

Lëndët ushqyese CANNA Aqua Vega përbëhen nga dy pjesë, një pjesë A dhe një pjesë B. Ne i ndajmë këto pjesë për një arsye. Siç ndodh, nëse disa nga elementët në pjesën A dhe B janë hedhur së bashku në të njëjtën kohë, ato bllokohen së bashku. Bima nuk mund ta thithë këtë. Kjo është arsyeja pse ju duhet së pari shtoni komponentin A dhe më pas komponentin B.

Udhëzimet e përdoruesit

 • Shkundni mirë shishen përpara përdorimit
 • Mbushni rezervuarin e lëndëve ushqyese me ujë
 • Shtoni Aqua Vega në rezervuarin e lëndëve ushqyese me raportin e hollimit 1:500 (20 ml Aqua Vega A për 10 litra ujë dhe 20 ml Aqua Vega B për 10 litra ujë)
 • Shto Aqua Vega A
 • Përziejini mirë, më pas shtoni Aqua Vega B
 • Përsëri, përzieni mirë dhe lëreni përzierjen të qëndrojë për disa orë
 • EC e Aqua Vega e tretur në ujë (rubineti) varion midis 1,1 - 1,9 mS/cm 2 (= tretësira EC + uji EC)
 • PH i rekomanduar: 5.2 - 6.2 Për shkak të përbërjes së veçantë të këtij lëndë ushqyese, nuk është e nevojshme të rregullohen nivelet e pH-së pasi të vendoset fillimisht.
 • Për përdorim gjatë fazës së rritjes dhe 1-3 javëve të para të fazës së lulëzimit. Kaloni në Aqua Flores që nga momenti që lulet fillojnë të formohen. (nga 1 deri në 3 javë me 12 orë ndriçim ose nëse niveli i pH i ujit në qarkullim fillon të bjerë nën 5.0 - 5.2)
 • Rinovoni rregullisht ushqimin

Ruajtja, shëndeti dhe siguria dhe udhëzime të tjera

 • CANNA zhvilloi Aqua Flores posaçërisht për fazën e lulëzimit të bimës
 • Mos e përzieni direkt koncentratin A dhe B; Do të ndodhin kombinime të pazgjidhshme të cilat bima nuk mund t'i thithë
 • Ruajeni të mbyllur në një vend të errët dhe të mbrojtur nga ngrica
 • Mbajeni larg fëmijëve
Shikoni detajet e plota