Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Canna

CANNA - Set Aqua Flores (A+B)

CANNA - Set Aqua Flores (A+B)

Çmimi i rregullt £44.99 GBP
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve £44.99 GBP
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.

SKU:84062

CANNA Aqua Flores është një lëndë ushqyese e plotë për bimët, që përmban të gjithë elementët thelbësorë për lulëzimin optimal. Aqua Flores përdoret në sistemet e riqarkullimit, si p.sh NFT ose zbaticë dhe rrjedhje sistemeve.

Avantazhet e Aqua Flores

 • Në fazën e bollshme gjeneruese (lulëzim) të bimës, është jashtëzakonisht e rëndësishme që të gjithë lëndët ushqyese të nevojshme të jenë të disponueshme drejtpërdrejt dhe në sasitë e duhura. Aqua Flores stimulon rritjen e frutave dhe përmban të gjithë elementët e nevojshëm që kërkohen gjatë fazës së lulëzimit. Për shembull, bima kërkon më pak azot gjatë fazës së lulëzimit. Megjithatë, nevoja për kalium dhe fosfor është më e madhe. Aqua Flores është e pasur me këto elemente dhe e veçantë kelate elementët gjurmë lejojnë thithjen e drejtpërdrejtë duke rezultuar në një lulëzim të përsosur.
 • Aqua Flores stimulon frutifikimi dhe i siguron çdo bime aromën e saj karakteristike.
 • Aqua Flores është i lehtë për t'u përdorur, tretet drejtpërdrejt dhe është jashtëzakonisht i përshtatshëm për t'u rritur me ri-qarkullim hidroponike sistemeve. Ai përmban stabilizues të pH, kështu që nuk ka nevojë të rregulloni pH.
 • Ushqimi Aqua Flores gjithashtu përmban silikon.

Pse lëndët ushqyese A&B?

Lëndët ushqyese CANNA Aqua Flores përbëhen nga dy pjesë, një pjesë A dhe një pjesë B. Ne i ndajmë këto pjesë për një arsye. Siç ndodh, nëse disa nga elementët në pjesën A dhe B janë hedhur së bashku në të njëjtën kohë, ato bllokohen së bashku. Bima nuk mund ta thithë këtë. Kjo është arsyeja pse ju duhet së pari shtoni komponentin A dhe më pas komponentin B.

Udhëzimet e përdoruesit

 • Shkundni mirë shishen përpara përdorimit
 • Mbushni rezervuarin e lëndëve ushqyese me ujë
 • Shtoni Aqua Flores në rezervuarin e lëndëve ushqyese me raportin e hollimit 1:333 (30 ml A për 10 litra ujë dhe 30 ml B për 10 litra ujë)
 • Shtoni Aqua Flores A. Përzieni mirë, më pas shtoni Aqua Flores B. Përsëri, përzieni mirë dhe lëreni përzierjen të qëndrojë për disa orë.
 • EC e Aqua Flores e tretur në ujë (rubineti) varion midis 1,3 - 2,1 mS/cm 2 (= tretësira EC + uji EC)
 • PH i rekomanduar: 5.2 - 6.2 Për shkak të përbërjes së veçantë të këtij lëndë ushqyese, nuk është e nevojshme të rregullohen nivelet e pH-së pasi të vendoset fillimisht.
 • Përdorni ushqimin që në momentin që lulet fillojnë të formohen, nga 1 deri në 3 javë 12 orë ndriçim
 • Rinovoni rregullisht ushqimin

Ruajtja, shëndeti dhe siguria dhe udhëzime të tjera

 • CANNA zhvilloi Aqua Vega posaçërisht për fazën e lulëzimit të bimës
 • Mos e përzieni direkt koncentratin A dhe B; Do të ndodhin kombinime të pazgjidhshme të cilat bima nuk mund t'i thithë
 • Ruajeni të mbyllur në një vend të errët dhe të mbrojtur nga ngrica
 • Mbajeni larg fëmijëve
Shikoni detajet e plota