Introducing: Dahlia Rose

Prezantimi: Dahlia Rose

Prezantojmë: Dahlia Rose 🌹
Asistenti juaj 24-orësh Ai është: TANI LIVE!

Këtu në @blackflaghorticulture ne besojmë se shërbimi i fortë për klientët gjatë gjithë kohës është në krye të etikës sonë të markës. Gjithashtu ne jemi avokatë të fortë për të ndjekur kurbën e revolucionit të inteligjencës artificiale! Kështu që ne vendosëm të trajnojmë plotësisht nga themeli asistentin tonë të dyqanit të AI për ju, klientin!

Dahlia Rose mundësohet nga modeli i gjuhëve të mëdha novatore të OpenAi, ChatGPT dhe ajo është këtu për t'iu përgjigjur çdo gjëje, nga pyetjet e produktit deri te rekomandimet e plota të thella se si të ushqeni bukuritë tuaja botanike.

Ajo është plotësisht e integruar në faqen tonë të internetit dhe është gati 24 orë në ditë për t'ju ofruar informacionin më të mirë të mundshëm në lidhje me të gjitha gjërat e Flamurit të Zi dhe Hortikulturës.
Kthehu në blog