Intense Nutrients: Ultra Range

Ushqyese intensive: Gama ultra

Black Flag Horticulture janë krenarë të njoftojnë se ne jemi një aksionar zyrtar i lëndëve ushqyese intensive: Ultra Range

Ushqyesit intensivë: Gama Ultra përbëhet nga 3 përzierje premium të formuluara shkencërisht të krijuara posaçërisht për njerëzit që kërkojnë të maksimizojnë rendimentet e tyre dhe të përmirësojnë shëndetin dhe vitalitetin e bimëve të tyre .

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ROOTS ULTRA
Një stimulues i specializuar i rrënjëve premium që nxit rritjen dhe zhvillimin e fuqishëm të rrënjëve. Përmban një përzierje përbërësish premium, duke përfshirë bakteret dhe kërpudhat e dobishme, që punojnë në mënyrë sinergjike për të përmirësuar funksionin e rrënjëve dhe për të rritur thithjen e lëndëve ushqyese.

Rrënjët e shëndetshme janë baza për bimë të shëndetshme dhe Roots Ultra është formuluar posaçërisht për rezultate të jashtëzakonshme çdo
kohë, duke vendosur standardin për rritjen shpërthyese të rrënjëve.

UDHËZIME PËR PËRDORIM : 0.3ml/l - 0.5ml/l

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

PK ULTRA
F ose më kërkuesi i kultivuesve të bimëve . Pjesë e gamës thelbësore ULTRA të produkteve super-premium, për ata që kërkojnë të shtyjnë kufijtë e potencialit të bimëve të tyre. PK Ultra është kulmi absolut në teknologjinë e përqendruar PK.

PK Ultra rrit në mënyrë dramatike prodhimin e terpenit dhe është një përforcues i fuqishëm i fosforit dhe kaliumit që nxit lulëzimin dhe frutat në bimët tuaja.

Rrit në mënyrë dramatike madhësinë dhe peshën në fazat e fundit të lulëzimit. duke çuar në rritje të rendimenteve dhe përmirësim të cilësisë.

UDHËZIMET PËR PËRDORIM: 0.25 - 0.5ml/litër

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

SILIKO ULTRA
Ofron mbushje silicike për mbrojtjen dhe metabolizmin e bimëve tuaja, me biodisponibilitet të patejkalueshëm.

Silicon Ultra është një formulim unik që përmban silikon shumë të disponueshëm bio, një element thelbësor për shëndetin e bimëve. Siliconi forcon muret qelizore, duke i bërë bimët më rezistente ndaj dëmtuesve, sëmundjeve dhe faktorëve stresues mjedisorë. Ai gjithashtu rrit marrjen e lëndëve ushqyese, duke çuar në përmirësimin e efikasitetit të lëndëve ushqyese dhe fuqisë së përgjithshme të bimëve.

UDHËZIME PËR PËRDORIM: 0.1 - 0.2ml/litër

Kthehu në blog